Κωτσόβολος κέντρο διανομής

Ακολουθούμε τον Μάριο Βαλσαμή, Distribution Manager της εταιρείας, στην αποθήκη μας στον Ασπρόπυργο

*Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας από τον Covid19.

Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Εφοδιαστική Αλυσίδα:

Από την εισαγωγή ενός προϊόντος στην αποθήκη, μέχρι την τελική τοποθέτηση του στο κατάστημα ή την αποστολή στον τελικό πελάτη, η ομάδα της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι αυτή που διασφαλίζει ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν με τον βέλτιστο τρόπο, end to end.
Στις υπερσύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, η εξειδικευμένη ομάδα μας διασφαλίζει ότι το σωστό προϊόν φτάνει στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, με την άριστη ποιότητα, το λιγότερο δυνατό κόστος και την ελάχιστη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση.
Τα νέα κέντρα Διανομής σχεδιάστηκαν και λειτουργούν με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Αναβαθμίζουμε τα συστήματα μας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα με την οποία τα προϊόντα μεταφέρονται, αποθηκεύονται και διανέμονται, εξασφαλίζοντας όλο και μικρότερα lead times στις παραδόσεις στους πελάτες μας.
Επενδύουμε συνεχώς σε νέες πρακτικές και χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία η οποία σχεδιάζεται in-house από την ενθουσιώδη ομάδα των κεντρικών γραφείων και των αποθηκών μας.

Διαθέτοντας ένα από τα πιο σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα, παρέχουμε άμεση και αξιόπιστη επισκευή σε μεγάλο αριθμό συσκευών. Εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ποιότητα επισκευής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ό,τι κι αν έχει συμβεί, από όπου και αν έχει αγοραστεί το προϊόν. Οι άριστα εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας και η πλήρης διαδικασία ελέγχου πριν και μετά την κάθε επισκευή, εξασφαλίζουν στους πελάτες αξιοπιστία με τα υψηλότερα standards.