1. Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις ανοιχτές θέσεις;

  • Μέσα από το career site μας, το οποίο είναι πάντα ενημερωμένο και περιλαμβάνει όλες τις ανοιχτές μας θέσεις.
  • Μέσα από career events, όπου μπορείς να μας γνωρίσεις από κοντά και να συζητήσουμε για την Κ- αριέρα σου.
  • Μέσα από τα social media μας, όπου θα ανακαλύψεις περισσότερα σχετικά με τις θέσεις μας. Ειδικά στη σελίδα μας στο LinkedIn θα βρεις καθημερινά νέο περιεχόμενο αναφορικά με δράσεις της εταιρείας μας!

2. Μπορώ να κάνω αίτηση για παραπάνω από μία ανοιχτές θέσεις;

Φυσικά! Μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου για οποιαδήποτε θέση εργασίας σε ενδιαφέρει και θεωρείς ότι σου ταιριάζει, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Αν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς στην Κωτσόβολος, χωρίς να έχεις κάποια συγκεκριμένη θέση υπόψιν, μπορείς να ανεβάσεις το βιογραφικό σου δημιουργώντας το προφίλ σου εδώ. Μαζί, θα βρούμε τη θέση που σου ταιριάζει!

3. Πώς προετοιμάζομαι για την συνέντευξη;

Διάβασε προσεκτικά την αγγελία, προκειμένου να κατανοήσεις την περιγραφή του ρόλου και προετοιμάσου για σχετικές ερωτήσεις. Μπορείς και να εξερευνήσεις το site μας, ώστε να μάθεις περισσότερα για την Κωτσόβολος και τις δράσεις που κάνουμε.

4. Με ποιο τρόπο θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη;

Οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης. Για τις διαδικτυακές συνεντεύξεις, χρησιμοποιούμε κυρίως το Microsoft Teams. Δοκίμασε τη λειτουργία της εφαρμογής στο pc ή στο κινητό σου και προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ένα ήσυχο και άνετο μέρος, χωρίς περισπασμούς. Για τις δια ζώσης συνεντεύξεις, θα σε ενημερώσουμε εμείς σχετικά με το μέρος και την ώρα της συνάντησης.

5. Ποια είναι η διαδικασία πρόσληψης;

  • Μας στέλνεις το βιογραφικό σου. Μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου σε κάποια αγγελία μας ή δημιουργώντας το προφίλ σου.
  • Σε γνωρίζουμε και μας γνωρίζεις! Ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου, ώστε να γνωριστούμε τηλεφωνικά, διαδικτυακά ή από κοντά. Θα μάθουμε για τις εμπειρίες σου και για αυτά που θέλεις περισσότερο, ενώ, παράλληλα, θα μοιραστούμε μαζί σου το όραμα, την κουλτούρα μας και περισσότερα για εμάς.
  • Σε επιλέγουμε και μας επιλέγεις. Και ναι, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση! Τότε, τι γίνεται; Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για το job offer.
  • Γινόμαστε περισσότερα, μαζί. Welcome to K-team! Το ταξίδι σου στην ομάδα μας ξεκινάει με το πιο συναρπαστικό onboarding

6. Ποιες είναι οι προοπτικές εξέλιξης που παρέχει η Κωτσόβολος;

Επενδύουμε στην Κ-αριέρα και στην συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων μας. Κάθε φορά που προκύπτει μία θέση εργασίας, αξιολογούμε πρωτίστως την προοπτική να καλυφθεί εσωτερικά. Έτσι, δίνουμε στους εργαζομένους μας τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, αποκτώντας μια συνολική εικόνα της λειτουργίας της Κωτσόβολος, μέσα από διαφορετικούς ρόλους.

7. Πόσο καιρό θα μείνει το βιογραφικό μου στη βάση σας;

Το βιογραφικό σου παραμένει στη βάση μας για 2 χρόνια. Μετά τα 2 έτη από την υποβολή του βιογραφικού σου, τα Προσωπικά σου Δεδομένα θα διαγραφούν. Μετά την πάροδο των 2 ετών και εφόσον επιθυμείς να κρατήσουμε επαφή μαζί σου, μπορείς να στείλεις εκ νέου το βιογραφικό σου με τους τρόπους που αναλύονται στην 1η ερώτηση.

8. Θα ενημερωθώ για την αίτησή μου;

Οι υποψήφιοί μας λαμβάνουν απάντηση αναφορικά με την αίτησή τους, σε οποιαδήποτε περίπτωση.

9. Αν έχω κάποια απορία, πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με την ομάδα του HR στο hr@kotsovolos.gr