Οι ομάδες που εργάζονται στα καταστήματά μας είναι η πρώτη γραμμή επαφής με τον πελάτη και επικεντρώνονται στην άριστη εξυπηρέτησή του. Κάθε άνθρωπός μας χαρακτηρίζεται από ευχάριστη προσωπικότητα, φυσικό ταλέντο στην επικοινωνία και πάθος να μαθαίνει συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Η ομάδα του τηλεφωνικού κέντρου αποτελείται από ενθουσιώδεις και πολυπράγμονες ανθρώπους με πάθος για την τεχνολογία, που είναι πάντα έτοιμοι να βρουν έξυπνες και γρήγορες λύσεις, ακόμα και στις πιο περίπλοκες ερωτήσεις των πελατών μας.

 

Διαθέτοντας ένα από τα πιο σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα, η ομάδα και οι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν αξιοπιστία με τα υψηλότερα standards, για επισκευές σε μεγάλο αριθμό συσκευών, απ’ όπου και αν έχουν αγοραστεί.

Το τμήμα πληροφορικής συντηρεί και εξελίσσει όλες τις IT υποδομές μας, με στόχο την καινοτομία και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών και των ανθρώπων μας. Παραμένει συνεχώς ενημερωμένο για τις τεχνολογικές εξελίξεις και προτείνει καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν τον τρόπο λειτουργίας μας.

Το τμήμα data analytics αποτελείται από εξειδικευμένους αναλυτές δεδομένων, που αξιοποιούν κάθε είδους δεδομένο, ώστε να κάνουμε challenge τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε και να παίρνουμε σωστότερες αποφάσεις για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των πελατών μας.

 

View All Jobs

Η ομάδα B2B ειδικεύεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, όπως η φιλοξενία, το λιανεμπόριο και οι μεγάλες επιχειρήσεις, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πελατών και παρέχει επιχειρηματικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, μέσω επίσκεψης, τηλεφώνου ή καταστημάτων.

Το τμήμα marketing αποτελεί την inhouse διαφημιστική μας, δημιουργεί καμπάνιες και ενέργειες για κάθε παραδοσιακό και digital μέσο, διασφαλίζει την εικόνα του brand και είναι υπέυθυνο για τη συνολική προβολή της εταιρείας μας στους πελάτες και τους ανθρώπους μας.

Η ομάδα e-Commerce της εταιρείας μας έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας συναρπαστικής online εμπειρίας για τους πελάτες μας. Με ανάλυση, σχεδιασμό, ανάπτυξη, και διαχείριση e-Commerce πλατφορμών, και με πάθος για την καινοτομία, προσφέρουμε λύσεις που επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανθίσει στον ψηφιακό κόσμο.

Από την εισαγωγή ενός προϊόντος στην αποθήκη, μέχρι την τελική τοποθέτησή του στο κατάστημα ή την αποστολή στον πελάτη, η ομάδα της εφοδιαστικής αλυσίδας διασφαλίζει ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν με τον βέλτιστο τρόπο, μέσα από τα νέα κέντρα διανομής, που σχεδιάστηκαν και λειτουργούν με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα και τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα συστήματά μας.

Η εμπορική μας ομάδα αποτελείται από ανθρώπους εξειδικευμένους σε συγκεκριμένες προϊοντικές κατηγορίες, που επικοινωνούν και διαπραγματεύονται καθημερινά με προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες για τους πελάτες μας.

Πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των 3000+ ανθρώπων μας και το κάνουμε πράξη με 2 σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης, 350 workshops τον χρόνο και συνεχείς ευκαιρίες εξέλιξης, μέσα από νέες ομάδες και challenging projects.

Το οικονομικό τμήμα αποτελείται από 3 ομάδες, την ομάδα λογιστηρίου, την ομάδα πιστωτικού ελέγχου και την ομάδα finance. Διαχειρίζεται από το μικρότερο λογιστικό ζήτημα μέχρι λεπτομερείς οικονομικές αναλύσεις και προβλέψεις, καθώς και επέκταση σε νέες αγορές.

Η νομική μας διεύθυνση συμβουλεύει και εξασφαλίζει τη νομική συμμόρφωση της εταιρείας, φροντίζοντας να κινείται εντός του σχετιζόμενου με τις δραστηριότητές της νομικού πλαισίου, ενώ, αν απαιτηθεί, προβαίνει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προς υπεράσπιση της εταιρείας ενώπιον των Δικαστικών, Διοικητικών και Ανεξάρτητων Αρχών.

To τμήμα Retail Operations συντονίζει όλες τις λειτουργίες των καταστημάτων, με στόχο την καλύτερη εμπειρία αγοράς στους πελάτες. Δημιουργεί κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων και εποπτεύει τον κύκλο ζωής των παραγγελιών σε κάθε βήμα. Στο ίδιο τμήμα, η ομάδα Transform & Grow αναλαμβάνει τον συντονισμό δια-τμηματικών projects και νέων εγχειρημάτων μετασχηματισμού.