Είμαστε «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» στον κλάδο των «Retailers Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών»

Η εταιρεία μας αναδείχθηκε «Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας» στον κλάδο των «Retailers Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών», καταφέρνοντας να ξεχωρίσει για τις αξιοσημείωτες οικονομικές επιδόσεις της.

Χάρη στη συστηματική προσπάθεια των ανθρώπων μας και στη σταθερά ανοδική μας πορεία εδώ και 73 χρόνια, αγγίξαμε για άλλη μία φορά την κορυφή του κλάδου και βρεθήκαμε στην πρώτη θέση. Και όλα αυτά έγιναν σε μια χρονιά που επεκτείνοντας συνεχώς τα όριά μας και αναβαθμίζοντας τις υποδομές μας, προσφέραμε ολιστική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, παρουσιάσαμε καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις σε όλο το φάσμα του λειτουργικού μας μοντέλου, ενώ παράλληλα, μετασχηματιστήκαμε σε μία σύγχρονη πλατφόρμα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τα ελληνικά νοικοκυριά και τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και σε μία πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας, κοινωνικής συνεισφοράς και βιωσιμότητας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, ο κ. Γιώργος Ρούσσος, Chief Financial Officer της εταιρείας μας, παρέλαβε τη διάκριση, κάνοντας αναφορά στην προσπάθεια των #Kpeople να καταστήσουν την Κωτσόβολος μία «αλυσίδα αξίας» που συμβάλλει έμπρακτα σε μία Καλύτερη ζωή για όλους, μέσα από την τεχνολογία.