Πρόγραμμα Δεύτερο Σπίτι: προσφέραμε 421 συσκευές σε οργανιμούς

Μέχρι και σήμερα, η εταιρεία μας έχει στηρίξει πάνω από 2.300 οικογένειες με συσκευές πρώτης ανάγκης, κάνοντας REACT με τους πελάτες της, για έναν Καλύτερο Κόσμο!

Μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων και στο πλαίσιο του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», η εταιρεία μας δώρισε 421 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης στους Οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» & «Εξέλιξη Ζωής», συμβάλλοντας στο σπουδαίο έργο τους.

Χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων μας, αλλά και στην άριστη συνεργασία της εταιρείας μας με εκπροσώπους των οργανισμών, οι παραδόσεις των 421 συσκευών πραγματοποιήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ, συμβάλλοντας στον σκοπό του κάθε οργανισμού: του «ΚΥΑΔΑ» (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων) να στηρίξει ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» να στηρίξει οικογένειες και παιδιά που προστατεύει και βοηθά και της «Εξέλιξης Ζωής» να ενδυναμώσει νέους ανθρώπους -που έχουν μεγαλώσει σε κλειστές δομές προστασίας- στα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή.

Έτσι, σπάσαμε άλλο ένα ρεκόρ, αφού έχουμε ξεπεράσει συνολικά τις 2.300 συσκευές πρώτης ανάγκης που έχουμε προσφέρει σε συνανθρώπους μας από την αρχή του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», μέχρι και σήμερα.

Και δε σταματάμε εδώ, αλλά συνεχίζουμε μαζί με τους καταναλωτές και με όχημα το πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, «Δεύτερο Σπίτι», να δίνουμε «Δεύτερη Ζωή» σε συσκευές και να στηρίζουμε ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά οικογένειες, κάνοντας τη Ζωή τους Καλύτερη. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Δεύτερο Σπίτι και για το πώς μπορείς και εσύ να συμμετέχεις δωρίζοντας τη δική σου συσκευή, θα βρεις εδώ  

Δώρισε κι εσύ, λοιπόν, τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι και άλλαξε τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο. Σε περιμένουμε να κάνουμε REACT μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο.