Το “Soft & Business Skills Training” του Regeneration επέστρεψε και εμείς ήμασταν εκεί

 Το ReGeneration άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο "Soft & Business Skills Training" από κοντά μετά από 3 χρόνια διαδικτυακών εκπεαιδεύσεων και εμείς δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε!
 
Κατά τη διάρκεια του διήμερου training, ήρθαμε σε επαφή με τους finalists του τελευταίου κύκλου τoυ ReGeneration! Πρόκειται για περισσότερους από 200 νέους και νέες πτυχιούχους, οι οποίοι κατάφεραν να προκριθούν ανάμεσα σε 1.000 και να ξεχωρίσουν για το job-readiness τους.

Ο Γιώργος Κουμαρτζής, Chief People Officer της εταιρείας μας, συμμετείχε ως ομιλητής στο panel με θέμα “Unlocking Your Human Potential”, όπου μοιράστηκε τις εμπειρίες και τις γνώσεις του με τους finalists του προγράμματος. Καθώς επίσης, η Talent Acquisition ομάδα μας βρέθηκε εκεί για να συζητήσει με τους νέους και τις νέες για το επαγγελματικό τους ξεκίνημα στην Κωτσόβολος και όχι μόνο. Στόχος: να βρισκόμαστε δίπλα στους νέους ανθρώπους και να τους ενδυναμώνουμε στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ώστε να εξελίσσονται και να είναι πολλά περισσότερα! #beMORE