Δίκτυο Καταστημάτων

Ακολουθούμε τον Κώστα Ντούβρα, Area Manager της εταιρείας, σε ένα κατάστημά μας

*Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας από τον Covid19.

Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου στις Πωλήσεις

Δίκτυο Καταστημάτων:

Είναι η πρώτη επαφή του πελάτη με το χώρο του καταστήματος και επικεντρώνεται στην άριστη εξυπηρέτηση του! Διαθέτει ευχάριστη προσωπικότητα, φυσικό ταλέντο στην επικοινωνία και πάθος του είναι να μαθαίνει συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Αποτελεί την τελευταία στάση του πελάτη μέσα στο κατάστημα. Τον χαρακτηρίζουν οι οργανωτικές του δεξιότητες και η ικανότητα του για multitasking. Είναι ευδιάθετος και χαμογελαστός, του αρέσουν τα νούμερα και είναι εκεί για να λύσει τις όποιες απορίες, καθώς εστιάζει στην λεπτομέρεια!

Χωρίς αυτόν, τα προϊόντα δεν θα έφταναν τόσο καλά προβεβλημένα και τοποθετημένα στα ράφια του καταστήματος. Με τα κατάλληλα μέσα και τα σύγχρονα συστήματά μας, θα τα παραλάβει με προσοχή και θα τα ταξινομήσει αντίστοιχα. Διαχειρίζεται άψογα το χρόνο του, ώστε να φέρει ταχύτατα το προϊόν του πελάτη από την αποθήκη.

Η θέση αυτή έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο, καθώς ο άνθρωπος που θα την στελεχώσει, εστιάζει στις πωλήσεις συμβολαίων κινητής – σταθερής τηλεφωνίας, mobile internet και επιπλέον υπηρεσιών όπως ενέργειας και ασφάλειας. Έχοντας διερευνήσει τις ανάγκες του πελάτη, θα προτείνει την καλύτερη λύση συνδυαστικά με οποιαδήποτε αγορά προϊόντος μέσα στο κατάστημα.

Οι B2B πωλητές δεν επισκέπτονται μόνο τους εταιρικούς μας πελάτες στον χώρο τους. Υπάρχει και ο εξιδεικευμένος σύμβουλος εντός κάποιων καταστημάτων μας, για εκείνους που θα επιλέξουν να μας επισκεφτούν από κοντά. Έχουν ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Β2Β hub) και εξυπηρετούν κυρίως επαγγελματίες ανάλογα της ανάγκης της επιχείρησής τους.

Στα service corners, ο τεχνικός μας είναι εκεί για να επισκευάσει βλάβες σε Η/Υ και κινητά σε επίπεδο Hardware και Software, καθώς και να προσφέρει συμπληρωματικές υπηρεσίες που θα βελτιώσουν τη συσκευή του πελάτη. Καλείται να δώσει άμεση λύση στον πελάτη, να επικοινωνήσει με συνεργαζόμενες εταιρίες για τεχνικά θέματα, όπως και με το κεντρικό μας service στη Μαγούλα και επίσης να κάνει support σε τεχνικά ζητήματα του καταστήματος.

Ο Διευθυντής καταστήματος είναι ο άνθρωπος που διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος και μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες πώλησης και την κερδοφορία του καταστήματος. Παροτρύνει συνεχώς την ομάδα του, την καθοδηγεί δίνοντας feedback και την εκπαιδεύει σε καλύτερες πρακτικές που θέτουν τον πελάτη στο επίκεντρο των αποφάσεων τους.