Εσύ είσαι open? Join us and Be part of the evolution!

Δες παρακάτω τη διαδικασία πρόσληψης που ακολουθούμε και ανέβασε το βιογραφικό σου σημείωμα!

Επιλέγεις αγγελία & στέλνεις το βιογραφικό σου

Γνωριζόμαστε μέσω phone interview

Πραγματοποιούμε μια 1η συνέντευξη

Συμμετέχεις σε assessment

Σε καλούμε σε 2η συνέντευξη με line manager

Επιλέγουμε

Σου επικοινωνούμε το offer & το onboarding

Welcome to K-team!

Αποστολή Βιογραφικού

Βήμα 1ο

Στο site μας μπορείς να δεις όλες τις ανοιχτές θέσεις ανά τμήμα και να επιλέξεις τον ρόλο που σου ταιριάζει. Για να κάνεις apply σε έναν ρόλο, χρειάζεται να συμπληρώσεις τη φόρμα και να επισυνάψεις το βιογραφικό σου. 

Βήμα 2ο

Έχοντας κάνει ένα πρώτο screening στα βιογραφικά που έχουμε λάβει, επικοινωνούμε τηλεφωνικά με τους υποψήφιους που έχουμε επιλέξει για ένα σύντομο phone interview διάρκειας περίπου 10 λεπτών.

Βήμα 3ο

Η συνέντευξη έχει στόχο να σε γνωρίσουμε από κοντά, να συζητήσουμε τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες σου και να αποκτήσεις μια πρώτη εικόνα για την εταιρία και τη φιλοσοφία μας. Διαρκεί περίπου 30-60 λεπτά.

Βήμα 4ο

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε ρόλου, συμμετέχεις σε assessment είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Βήμα 5ο

Η 2η  συνέντευξη έχει επίσης διάρκεια 30-60 λεπτά και πραγματοποιείται με τον line manager του τμήματος για το οποίο εκδήλωσες ενδιαφέρον. Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να μάθεις περισσότερα πράγματα για τον ρόλο, να αξιολογήσουμε πιο τεχνικά skills καθώς και στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχει fit με την ομάδα.

Βήμα 6ο

Λαμβάνοντας υπόψιν την αξιολόγηση όλων των προηγούμενων βημάτων, καταλήγουμε στον υποψήφιο που κάνει το καλύτερο fit με τον ρόλο και την κουλτούρα μας. Ενημερώνονται όλοι οι υποψήφιοι για την έκβαση της αξιολόγησής τους, είτε τηλεφωνικά είτε με email.

Βήμα 7ο

Προχωράμε σε offer, προγραμματίζουμε την ημερομηνία πρόσληψης και συντονίζουμε τη διαδικασία αποστολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Παράλληλα σε ενημερώνουμε για την εισαγωγική σου εκπαίδευση στην εταιρία.

Βήμα 8ο

You are part of the evolution. Welcome to K-team!