Κωτσόβολος Career - FAQ

Frequently Asked Questions - FAQ

Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις και σου δίνουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Μπορείς, μέσω του site μας, να συμπληρώσεις τη φόρμα βιογραφικού και να επισυνάψεις το βιογραφικό σου, είτε υπάρχει ανοιχτή θέση που σε ενδιαφέρει, είτε όχι.

Τα τεστ διαφέρουν ανάλογα με τη θέση εργασίας και τις δεξιότητες που θέλουμε να αξιολογήσουμε. Τα τεστ που χρησιμοποιούνται πιο συχνά είναι αντίληψης, τεχνικών γνώσεων, role plays και case studies.

Στην Κωτσόβολος υποστηρίζουμε το “promotion from within philosophy”. Κάθε φορά λοιπόν που προκύπτει μία θέση εργασίας, αξιολογούμε πρωτίστως την προοπτική να καλυφθεί εσωτερικά. Έτσι δίνουμε στους εργαζομένους μας τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, προκειμένου να αποκτήσουν συνολική εικόνα του business από διαφορετικούς ρόλους ή από υψηλότερους ιεραρχικά ρόλους.

Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν αξιολογηθεί είτε μέσω interview είτε μέσω assessment, λαμβάνουν feedback τηλεφωνικά ή μέσω email.

Τα βιογραφικά παραμένουν στη βάση μας για ένα εξάμηνο και έπειτα από συναίνεση του υποψηφίου μέχρι και 2 χρόνια.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό αιτήσεων. Μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου σε όσες θέσεις εργασίας σε ενδιαφέρουν και καλύπτεις τις απαιτήσεις τους.

Η διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης εξαρτάται από τη θέση εργασίας και το πλήθος των βιογραφικών. Ένας μέσος χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας είναι 1 μήνας.