Κωτσόβολος - Υποστηρικτικά Γραφεία

Ακολουθούμε τη Μάριαμ Σάντρι, Brand Manager & Communications Manager της εταιρείας, στα Headquarters

*Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας από τον Covid19.

Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου στα Υποστηρικτικά γραφεία

Υποστηρικτικά Γραφεία:

Στην εταιρία μας διαθέτουμε ένα από τα πιο δομημένα τμήματα analytics με εξειδικευμένους αναλυτές. Τα δεδομένα είναι απαραίτητα για να κάνουμε challenge στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε και να παίρνουμε σωστότερες αποφάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η ομάδα e-commerce μέσω της πιο σύγχρονης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, συντηρεί και διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτρονικές μας παραγγελίες. Τα εξειδικευμένα στελέχη της έχουν ως στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των 2.600 ανθρώπων μας. Έχουμε δημιουργήσει δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να επιλέγουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο, και εδώ και 69 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Η εμπορική ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη ανά προϊοντική κατηγορία, τα οποία επικοινωνούν και διαπραγματεύονται καθημερινά με προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εμπιστοσύνη που εμπνέει η Εταιρία μας δημιουργείται αφενός χάρη στις επιδόσεις, στα επιτεύγματα, στην υπευθυνότητα και στην ακεραιότητα που επιδεικνύει και αφετέρου στις σύννομες πρακτικές που ακολουθεί. Η Νομική μας Διεύθυνση εργάζεται με στόχο την συμμόρφωση της Εταιρίας στις επιταγές τόσο της εθνικής όσο και της ενωσιακής νομοθεσίας καθώς και με τα σχετικά πρότυπα και αρχές ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση του συνόλου των νομικών υποχρεώσεων. Συμβουλεύει και εξασφαλίζει τη νομική συμμόρφωση της Εταιρίας, φροντίζοντας να κινείται εντός του σχετιζόμενου με τις δραστηριότητές της νομικού πλαισίου, ενώ στην περίπτωση που απαιτηθεί, προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προς υπεράσπιση της Εταιρίας ενώπιον των Δικαστικών, Διοικητικών και Ανεξάρτητων Αρχών.

Το οικονομικό τμήμα αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα υπεύθυνων λογιστηρίου, credit controllers και financial analysts. Όλοι οι ρόλοι απαιτούν μεγάλη υπευθυνότητα και ακρίβεια. Η συγκεκριμένη ομάδα διαχειρίζεται από το μικρότερο λογιστικό ζήτημα μέχρι λεπτομερείς οικονομικές αναλύσεις και προβλέψεις καθώς και επέκταση σε νέες αγορές.

Το τμήμα πληροφορικής συντηρεί και εξελίσσει όλες τις IT υποδομές μας, με στόχο την καινοτομία και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών και των εργαζομένων μας. Παραμένει συνεχώς updated σε σχέση με τις τεχνολογικές εξελίξεις και προτείνει καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν τον τρόπο λειτουργίας και εργασίας μας.

Η διατμηματική συνεργασία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη σωστή και ολοκληρωμένη διαχείριση των προμηθειών της εταιρίας μας. Η ομάδα procurement διαπραγματεύεται διαρκώς υφιστάμενες και νέες συμφωνίες, με στόχο τη μεγιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας.

Το τμήμα Marketing αποτελεί την inhouse διαφημιστική εταιρία μας, δημιουργώντας καμπάνιες και ενέργειες για όλα τα παραδοσιακά και digital μέσα, διασφαλίζοντας το brand Κωτσόβολος και προβάλλοντας την εταιρική μας ταυτότητα «Καλύτερη ζωή» για τους εργαζομένους και τους πελάτες μας.