Η αναζήτησή μας για ταλαντούχους υποψηφίους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς, δεν σταμάτησε ποτέ, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.  Όλο αυτό το διάστημα, η ομάδα Culture & Talent Engagement, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, συμμετείχε σε μια σειρά από Digital Career Days, πραγματοποιώντας virtual συνεντεύξεις!

Ημέρες Καριέρας από το Kariera.gr

Το kariera.gr έτρεξε για 1η φορά το καθιερωμένο career event μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και ήμασταν και φέτος εκεί! Είχαμε premium περίπτερο στην αίθουσα των Awarded εταιρειών και καθόλη τη διάρκεια των ημερών καριέρας όποιος ‘’περνούσε’’ από το περίπτερο μας μπορούσε να το παρακολουθήσει το EVP video μας.

Στις συνεντεύξεις εκτός από την ομάδα Culture & Talent Engagement συμμετείχαν και εκπρόσωποι του τηλεφωνικού κέντρου, των telecoms και των τεχνικών και μας στήριξαν για ακόμη μια χρονιά! Ανταλλάξαμε πάνω από 1500 μηνύματα με τους υποψηφίους μας στο chat του event και λάβαμε 2000 βιογραφικά!

Kariera Developers Day

Για 1η φορά φέτος συμμετείχαμε και στο Developers Day που διοργανώνει το kariera. Από το virtual περίπτερό μας πέρασαν πάνω από 200 υποψήφιοι, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία και το τμήμα IT μέσα από το webinar του Γ. Παπίδη, CTO της Κωτσόβολος. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

International MBA Career Fair

Οι φοιτητές του International ΜΒΑ της ΑΣΟΕΕ, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με στελέχη της εταιρείας μας, μέσω του 2nd Virtual Career.

Alba Career Forum

Συμμετείχαμε στο 28th Alba Career Forum και ήρθαμε σε επαφή με σπουδαστές μέσω τηλεδιάσκεψης.

ReGeneration | 11th General Cycle – Live Assessment Center

Tο ReGeneration και αυτή τη χρονιά παρέμεινε πιστό στη δέσμευσή του να στηρίζει τους νέους και διεξήγαγε με επιτυχία το 2ο Virtual Live Assessment Center. Για δύο ημέρες, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, 61 στελέχη από 45 εταιρείες “συνδέθηκαν” με 467 υποψηφίους και πραγματοποίησαν one-on-one συνεντεύξεις για να αξιολογήσουν τους υποψηφίους. Μέλη της ομάδας του HR της εταιρείας μας, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχαν στο τελικό στάδιο επιλογής των υποψηφίων ως αξιολογητές πραγματοποιώντας one-to one συνεντεύξεις.