Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, η Κωτσόβολος διακρίθηκε με 4 βραβεία, εκ των οποίων 2 Χρυσά, στα HR Awards 2020 για τις δράσεις που αφορούν τους ανθρώπους της εταιρείας, αναγνωρίζοντας τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα και τους στόχους της για ανάπτυξη του προσωπικού της. 

Πιο αναλυτικά, η Κωτσόβολος διακρίθηκε με Gold Βραβείο στην κατηγορία Excellence in Workplace Well-Being, για το πρόγραμμα ψυχικής και σωματικής ευεξίας «Better Me, Better Team by Kotsovolos». Με τη δράση αυτή η Κωτσόβολος στοχεύει στη δημιουργία και υλοποίηση δράσεων τόσο ψυχαγωγικού όσο και ενημερωτικού χαρακτήρα που μπορούν να υποστηρίξουν τους εργαζομένους της εταιρείας στις ποικίλες μορφές της καθημερινότητας.

Επίσης, έλαβε Gold Βραβείο στην κατηγορία Best CSR Initiative (με τη συμμετοχή του προσωπικού) για την Ημέρα Καλής Πράξης, μία ετήσια δράση της Κωτσόβολος που λαμβάνει χώρα σε όλη την Ελλάδα, έχει ως στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη ενός επιλεγμένου οργανισμού σε κάθε περιοχή, ενώ για την υλοποίησή της είναι σημαντική η εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της. Κάθε χρόνο η Ημέρα Καλής Πράξης κάνει ρεκόρ συμμετοχών από εθελοντές/ συνάδελφους που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρεθούν δίπλα σε ευπαθείς ομάδες, στο περιβάλλον και σε όσους τους έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια, απέσπασε Silver Βραβείο στην κατηγορία Best Internal Use of Academies, που αφορά τη δημιουργία τεσσάρων διαφορετικών Academies, που όχι μόνο προάγουν τη μάθηση, αλλά ενισχύουν σημαντικά τις ατομικές δεξιότητες, την ποιοτική συνεργασία, την προσωπική εξέλιξη και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ενεργητικής συμμετοχής και καινοτομίας. Τέλος, έλαβε Bronze Βραβείο στην κατηγορία Excellence in Employer Branding για την εταιρική της ταυτότητα “Be part of the evolution”, το οποίο αντικατοπτρίζει τις αξίες της εταιρείας και αναδεικνύει τους 3 πυλώνες που την διαφοροποιούν ως εργασιακό περιβάλλον – ενδιαφέρον αντικείμενο εργασίας, επαγγελματική εξέλιξη και καινοτομία – παροτρύνοντας υποψηφίους να γίνουν μέλη της οικογένειας Κωτσόβολος και παρακινώντας τους εργαζομένους μας.