Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας Better me Better team, τα Better ζειν Webinars πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, ακόμη και διαδικτυακά, με την συμβολή της  ψυχολόγου μας, αλλά και μοναδικών καλεσμένων. Στο 1o Lockdown ξεκίνησαν για να μας κρατήσουν συντροφιά και για να ενισχύσουν την ψυχική και σωματική μας ευεξία, αλλά πλέον έχουν γίνει αναγκαιότητα, μιας και όλο και περισσότεροι συνάδελφοι αγκάλιασαν αυτή τη δράση και δίνουν το παρόν με τη συμμετοχή τους!

Η θεματολογία των webinars έχει να κάνει με καθημερινούς μας προβληματισμούς όπως η επικοινωνία με γονέων-παιδιών, η ενίσχυση των δυνατών μας σημείων, η κατάκτηση της θετικότητάς μας, το Work Life balance και πολλά άλλα!

Μάλιστα, φέτος τον Μάρτιο, οι ίδιοι οι άνθρωποι της Κωτσόβολος κλήθηκαν να απαντήσουν μια σύντομη έρευνα ικανοποίησης όλων των δράσεων wellbeing που τρέχουμε εσωτερικά, αλλά και να αναδείξουν νέες δράσεις που τους ενδιαφέρουν! Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και οι ιδέες έπεσαν βροχή! Έτσι λοιπόν, ο μήνας Απρίλης ήταν αφιερωμένος σε νέες δράσεις Better Me Better Team, που άγγιξαν ένα πολύ μεγάλο αριθμό συναδέλφων μας! Συγκεκριμένα, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα δίωρο Webinar Πρώτων Βοηθειών, ένα διαδραστικό webinar mindfulness και μια συζήτηση γύρω από την καθημερινή άσκηση με καλεσμένη τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Αθανασία Τσουμελέκα!